Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Jaloezieën prijs

Jaloezieën zijn er in verschillende soorten en voor iedere woonsituatie is wel een geschikt exemplaar te vinden. Zo zijn er houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, stoffen jaloezieën, plissé gordijnen en (duo) rolgordijnen. Tel daar de ontelbare (kleur) patronen bij op en u vindt altijd wel een jaloezie naar jouw smaak.

Wanneer je jaloezieën gaat aanschaffen is het goed om te weten dat je flink kunt besparen op de kosten van de nieuwe jaloezieën. Jaloezie bedrijven hanteren onderling namelijk uiteenlopende prijzen voor hun producten en diensten. Door deze bedrijven met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de laagste prijs. Vraag daarom hier direct jaloezie offertes op bij bedrijven uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of zelfs meer!

Wat kosten jaloezieën?

De uiteindelijke prijs die je betaalt voor nieuwe jaloezieën is afhankelijk van de soort jaloezieën, het materiaal en de zonwering specialist. Om je toch een beeld te geven van de gemiddelde kosten van jaloezieën hebben we hieronder de populairste soorten en materialen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van jaloezieën

Jaloezieën dienen doorgaans als zonwering. Je houdt een teveel aan binnenvallend daglicht prima tegen middels jaloezieën. Hierdoor is de temperatuur aangenamer in de woning en vooral in combinatie met een goede ventilatie zal het zelfs op de warmste zomerdag heerlijk toeven zijn in de woning.

Daarnaast bieden jaloezieën ook de nodige privacy in de woning. Bij veel jaloezieën bepaal je zelf hoe ver zij openen en/of sluiten. Wanneer je privacy wenst in de woning sluit je simpelweg (deels) de jaloezieën.

Wat doet een jaloezie specialist precies?

Een jaloezie specialist kan je precies vertellen welke jaloezieën het meest geschikt zijn voor jouw woonsituatie en stemt zijn advies af op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. In een aantal gevallen kan de specialist de jaloezieën tevens voor je installeren, al besluiten veel mensen om dit zelf te doen.

Wanneer jaloezieën aanschaffen

Vooral in de zomermaanden heb je veel profijt van de jaloezieën omdat de temperatuur in deze maanden nog wel eens wilt oplopen. Echter is het natuurlijk ook fijn wanneer je de laagstaande winterzon uit jouw woning kunt weren. Er is dan ook geen specifieke periode in het jaar waarin je het beste jaloezieën kunt aanschaffen. Besparen op de nieuwe jaloezieën kan het gehele jaar door.

Eenvoudig besparen op jaloezieën

Besparen op jaloezieën is erg gemakkelijk en gaat razendsnel. Vraag hier direct gratis offertes op bij bedrijven uit jouw eigen regio. Je ontvangt vervolgens tot maximaal 6 vrijblijvende offertes en kiest hier zelf de voordeligste firma uit. De besparing die je hiermee maakt loopt gemakkelijk op en in sommige gevallen bespaar je middels de vergelijking tot wel meer dan 40 procent.

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!