Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Vloerisolatie prijs

Met vloerisolatie verhoog je het wooncomfort in jouw woning aanzienlijk. Een behaaglijker binnenklimaat en bovendien levert vloerisolatie een fikse besparing op de energienota op. Qua vloerisolatie kun je kiezen uit verschillende isolatiematerialen als EPS, PUR schuim, isolatieplaten en isolatiekussens. Vloerisolatie is o.a. mogelijk in de kruipruimte en op de zoldervloer.

Wanneer je vloerisolatie overweegt is het goed om te weten dat isolatiespecialisten onderling uiteenlopende tarieven hanteren voor hun diensten. Je kunt gemakkelijk besparen door isolateurs onderling met elkaar te vergelijken en de voordeligste vakman te kiezen. De besparing die je middels zo’n vergelijking kunt maken loopt in veel gevallen al gauw op tot 40% of zelfs meer.

Vraag daarom hier direct gratis offertes bij meerdere isolatiebedrijven op uit jouw eigen regio en ontvang tot maximaal 6 vrijblijvende offertes!

Wat kost vloerisolatie?

De gemiddelde kosten van vloerisolatie zijn vrij moeilijk te benoemen. De omvang van de werkzaamheden is bijvoorbeeld van invloed op de kostprijs, net als het gebruikte isolatiemateriaal en de isolateur zelf. Om je toch een indicatie te geven van de gemiddelde prijzen van vloerisolatie hebben we hieronder de populairste isolatieklusjes voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van vloerisolatie

Vooral via de kruipruimte en de zoldervloer ontsnapt veel warme lucht en kan koude lucht de woning binnendringen. Door deze zwakke schakels in jouw woning uit te schakelen middels vloerisolatie creëer je een aangenamer klimaat binnen de woning. ‘s Zomers zal het koeler zijn in de woning en ‘s winters juist warmer. Je hoeft dan ook een stuk minder te stoken in de koude wintermaanden en dit zie je logischerwijs terug op de jaarlijkse energiefactuur.

Wat doet een isolatiespecialist precies?

Een isolatiespecialist zal je uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijke manieren van vloerisolatie die kunnen worden toegepast in jouw woning. Hij zal je de voor- en nadelen kunnen vertellen van de verschillende isolatiematerialen en zal je adviseren op basis van jouw woonsituatie en persoonlijke voorkeuren en wensen. Vervolgens plaatst de isolateur het isolatiemateriaal op uiterst zorgvuldige wijze zodat zelfs de kleinste gaten en kieren volledig zijn afgedicht. In veel gevallen kan het isolatiemateriaal in een dag geplaatst zijn en ondervind je dus weinig hinder van de werkzaamheden van de isolatiespecialist.

Wanneer vloerisolatie laten installeren?

Het meeste profijt heb je ‘s winters, want dankzij de vloerisolatie blijft de temperatuur aangenaam binnen de woning. Echter heb je ook in de zomer rendement van de isolatie omdat warmte dan juist buiten de woning wordt gehouden. Er is dan ook geen specifieke periode in het jaar waarin je extra kunt besparen op de kosten van vloerisolatie. Dit kan gewoon het hele jaar door en is uiterst eenvoudig.

Eenvoudig besparen op vloerisolatie

Door de uiteenlopende prijzen die isolatiespecialisten rekenen voor hun diensten is het voor je erg eenvoudig om flink te besparen op de kosten van vloerisolatie. Je vergelijkt simpelweg meerdere bedrijven met elkaar en kiest vervolgens zelf de voordeligste vakman.

Vraag daarom hier direct gratis offertes aan bij meerdere isolateurs uit jouw eigen regio en bespaar eenvoudig tot wel 40% of zelfs meer.

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!