Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakraam prijs

Een dakraam is ideaal voor ventilatie en lichtinval, bijvoorbeeld op de voorheen zo donkere zolder. Keuze is er genoeg; uitzetbare dakramen, wentelende dakramen en platdakvensters. Het is in eerste instantie ook een voordeligere optie dan een dakkapel, waar je al snel een vergunning voor nodig hebt.

Je kunt flink besparen op de nieuwe dakraam door dakdekkers met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Onderling hanteren dakraam professionals namelijk uiteenlopende tarieven voor hun dakramen en hun diensten. Door hen met elkaar te vergelijken kies je eenvoudig zelf de voordeligste vakman. Vraag daarom hier direct dakraam offertes op bij meerdere specialisten uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of zelfs meer!

Dakraam kosten

De kosten van een dakraam zijn niet eenduidig te benoemen. De moeilijkheidsgraad van plaatsing, het soort dakraam én de betreffende dakraam specialist zijn van invloed op de uiteindelijke kostprijs. Om je toch een idee te geven van de gemiddelde kosten van een dakraam hebben we hieronder de meest voorkomende situaties en de populairste dakramen voor je verzameld.

Voordelen van dakramen

Licht is een essentieel onderdeel van het leven en een goede lichtinval middels een dakraam doet erg veel voor de woning. De ruimte oogt niet alleen veel mooier en ruimer, je kunt de ruimte dankzij een dakraam de gehele dag door benutten waar je dat eerder misschien niet deed vanwege het ontbreken van voldoende lichtinval.

Ook ventilatie is een belangrijk punt binnen een woning. In een woning die niet goed geventileerd kan worden kunnen na verloop van tijd bijvoorbeeld schimmels ontstaan die zeer schadelijk zijn voor je gezondheid. Naast de gezondheidskwestie is het natuurlijk ook gewoon erg fijn als je op een zeer warme dag het dakraam open kunt zetten zodat de temperatuur in de ruimte aangenaam blijft en je ‘s nachts kunt genieten van je nachtrust in een frisse en koele ruimte.

Wat doet een dakraamspecialist precies?

Een dakdekker zal je in beginsel informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden die je hebt met dakramen in jouw specifieke woonsituatie. Het ene dakraam is bijvoorbeeld niet geschikt voor een hellend dak, maar juist zeer geschikt voor een woonsituatie met een plat dak. Ook de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor dakramen hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Een dakraam specialist kan je hier uitgebreid over informeren.

De dakraam professional zal vervolgens ook zorg dragen voor een correcte installatie van het nieuwe dakraam. In de meeste gevallen is een dakraam binnen een dag geplaatst en ondervind je dus weinig hinder van de werkzaamheden van de dakdekker.

Wanneer een dakraam laten plaatsen?

De meeste mensen laten een dakraam plaatsen wanneer zij een nieuwe woning betrekken of bijvoorbeeld wanneer zij besluiten de woning te renoveren. Er is geen specifieke periode wanneer dakraamspecialisten meer of juist minder werk hebben. Besparen op het nieuwe dakraam kan dan ook het gehele jaar door.

Eenvoudig besparen op de nieuwe dakraam

Besparen op dakramen is erg simpel en gaat ontzettend snel. Vergelijk hier dakraam offertes van meerdere dakdekkers uit jouw eigen regio en wij sturen de vrijblijvende offerte aanvraag direct door naar maximaal 6 dakdekkers uit jouw regio. Uit de verschillende gratis offertes die je ontvangt kies je vervolgens zelf de voordeligste specialist. Deze vergelijking kan je een besparing opleveren die in veel gevallen oploopt tot 40% of zelfs meer!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!