Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker prijs

Dakbedekking leggen doe je doorgaans niet zelf. Deze specialistische klus vraagt om een professionele dakdekker en dan is het goed om te weten dat je vrij eenvoudig kunt besparen op de kosten, ongeacht of het om dakpannen leggen, bitumen dakbedekking, dakrenovatie, EPDM dakbedekking, het leggen van een geheel nieuw plat of hellend dak of dakramen gaat.

Professionele dakdekker hanteren namelijk uiteenlopende tarieven voor hun diensten en door meerdere offertes op te vragen bij verschillende dakdekkers ontdek je vanzelf welke firma de voordeligste prijs hanteert. Vraag daarom hier direct dakdekker offertes op bij meerdere specialisten uit jouw eigen regio!

Wat kost een dakdekker?

De kosten van een dakdekker zijn afhankelijk van de grootte van het dak en de gebruikte dakbedekking. Hoe groter het dak (of hoe moeilijker deze te bedekken is) hoe hoger jouw investering ook zal zijn. Om toch een beeld te kunnen schetsen van de gemiddelde kosten van een dakdekker hebben we de populairste dakbedekkingen en de kosten hiervan voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van een goede dakdekker

Met het bedekken van een dak kan veel mis gaan. Het is dan ook niet voor niets dat vrijwel iedereen deze klus over laat aan een professional. Los van de gevaren die men loopt tijdens het dak-dekken, zit een ongelukje of een foutje in een klein hoekje. De gevolgen hiervan zijn echter vaak niet goed te overzien. Wat te denken wanneer het dak lekt bijvoorbeeld? Of wanneer de dakpannen niet goed verankerd zijn en er kans bestaat dat deze van het dak vallen of waaien? En dan hebben we het nog niet eens over het optische van een dak; het dak van jouw woning springt nu eenmaal als eerste in het oog en een onverzorgd dak zorgt daarmee uiteraard voor een flinke waardevermindering van jouw woning.

Wat doet een dakdekker precies?

Een dakdekker adviseert je over de mogelijke dakbedekkingen voor jouw woning en installeert deze op correcte en kwalitatieve wijze. Hierdoor geniet je optimaal van de nieuwe dakbedekking en weet je zeker dat jouw woonsituatie veilig is en blijft.

Veel dakdekkers hebben nog overige opties als repareren van het dak, renoveren van het dak, dakisolatie aanbrengen, reiniging van het dak en ander onderhoud aan jouw dak(bekleding).

Wanneer een dakdekker inschakelen?

De meeste mensen schakelen te laat een dakdekker in. Bijvoorbeeld wanneer het dak al lekt of wanneer er (ernstige) schade is aan het dak. Het is te adviseren om de dakdekker op tijd in te schakelen om zo grotere problemen te voorkomen. Inspecteer dan ook regelmatig jouw dak en zorg zelf voor bijvoorbeeld het verwijderen van bladeren van het dak of uit de dakgoot. Er is geen specifieke periode waarin dakdekker meer of juist minder werk hebben.

Je kunt dan ook het gehele jaar door besparen op de kosten van een dakdekker.

Eenvoudig besparen op de dakdekker

Besparen op de kosten van jouw dakdekker is erg eenvoudig. Vraag hier offertes op bij meerdere dakdekkers uit jouw regio en bespaar tot wel 40% of meer! Maximaal 6 dakdekkers uit je regio ontvangen de offerte aanvraag en sturen je een offerte op maat. Je kiest vervolgens zelf de dakdekker met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Dakwerken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom dakwerken!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!