Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Aannemer prijs

Een aannemer schakel je in verschillende gevallen in. Bijvoorbeeld wanneer je een aan- of uitbouw aan de huidige woning wenst. Of in geval van een nieuwbouw woning, een renovatie of andersoortige verbouwingen. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte aannemer is het goed om te weten dat aannemers uiteenlopende tarieven hanteren voor hun werkzaamheden.

Door meerdere aannemer offertes op te vragen bij verschillende vaklui, verzeker je jezelf altijd van de laagste prijs voor de werken. Absolute aanrader dus!

Wat kost een aannemer?

De kosten van een aannemer zijn afhankelijk van de werken die uitgevoerd moeten worden. In onderstaande tabel zie je een kostenindicatie met gemiddelde kosten voor het inschakelen van een aannemer.

Voordelen van een professionele aannemer

Het is zeer aan te raden een professionele stukadoor in te schakelen voor het stucwerk in jouw huis. Stucen is namelijk niet eenvoudig. De verwerkingstijd van het snel drogende pleister is kort waardoor er snel gestuct dient te worden. Een ervaren stukadoor kan in hoog tempo werken waardoor een netjes en mooi afgewerkt resultaat kan worden geleverd.

Goed geleverd stucwerk biedt daarnaast nog enkele voordelen. Zo draagt stucwerk ook bij aan de isolatiewaarde van jouw woning, werkt een laag stuc brandvertragend en is stucwerk op cementbasis ook vochtwerend.

Wat doet een aannemer?

Een aannemer is de regisseur van je verbouwing, aanbouw, ruwbouw, renovatie of sleutel op de deur project. Simpel gezegd coördineren aannemers bouwprojecten. Ze nemen de opdracht aan en verzorgen de vaklui die nodig zijn om de werken te realiseren.

Vaak werken meerdere vakmensen uit verschillende disciplines aan je opdracht. Denk hierbij aan installateurs, elektriciens, stukadoors etc. De aannemer zorgt er voor dat iedereen zijn taak uitvoert volgens de afgesproken richtlijnen en neemt de verantwoordelijk over het gehele arbeidsproces.

Om dit als particulier zelf in handen te nemen is bijna niet te doen. Er komt veel kijken bij de bouw van een woning of pand. Een aannemer beschikt over de juiste vakbekwaamheid en daarom kiezen de meeste mensen er voor om een gerenommeerde aannemer aan te stellen om deze taken uit te voeren.

Eenvoudig besparen op jouw aannemer

Voor het vinden van een aannemer tegen de beste prijs kun je hier eenvoudig een aannemer offerte aanvraag insturen. Wij zorgen dat deze direct wordt doorgestuurd naar meerdere aannemersbedrijven uit jouw regio. Door te vergelijken op kwaliteit en prijs, kun je eenvoudig kiezen voor de aannemer met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Aannemerswerken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom aannemerswerken!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!