Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Zande

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Zande voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Zande nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Zande te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Zande

Elektricien Zande prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Zande voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Zande

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Hugo Ham - Zande

Regio Zande

Overal elektriciens.

Zande

Andere regio's

Opdrachten uit Zande

Zij gingen je voor.

nazicht en herstellingen stopcontacten alsook stroom voorzien naar tuinhuis
Sint-Pieters-Kapelle, West-Vlaanderen
02-04-2018
Een boiler is nu aangesloten op een stopcontact. De kabel van deze boiler moet aangesloten worden in nieuw zekeringskastje (boven de teller) met...
Keiem
04-01-2018
Zekeringskast moet vervangen worden en eventueel de aarding naar de voorkant moeten geplaatst worden. Bedrading binnen is allemaal in orde.
Gistel
28-09-2016

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!