Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Afbraakwerken Wilsele

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Wilsele voor een goede prijs? Omdat prijzen van afbraakwerk uit Wilsele nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Wilsele te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Afbraakwerken Wilsele

Afbraakwerken Wilsele prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor afbraakwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Afbraakwerk Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Wilsele voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Wilsele

Tuinhuis en stuk grond met tegels laten afbreken en afvoeren. Moet er niet aan denken dit zelf te doen. Aannemers van Vindy zeer keurig werk!

Herman Maes - Wilsele

Regio Wilsele

Overal aannemers.

Wilsele

Andere regio's

Opdrachten uit Wilsele

Zij gingen je voor.

Wij gaan een jaren 60 woning extensief renoveren: muren strippen en deels verwijderen, kelder deels afbreken, asbest leidingen vervangenv, vloeren...
Herent
08-03-2020
Wij zouden graag een woning in Kessel-Lo laten afbreken om nadien het perceel te gebruiken voor het bouwen van een nieuwe woning. Het terrein moet...
Kessel-Lo
20-08-2019
afbraak + afvoer terrastegels + douchebak in achtertuin, 4 meter op 2 m.
Leuven
30-07-2018
Afbreken van veranda.
Leuven
23-03-2016

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!