Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Vloerder Wanzele

Je bent op zoek naar vloerders in de regio van Wanzele voor een goede prijs? Omdat prijzen van vloerwerken uit Wanzele nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van vloerders uit Wanzele te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Vloerder Wanzele

Vloerder Wanzele prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor vloerwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Parket En Laminaat Leggen Prijsindicatie
Prijs per uur €25 - €41
Prijs per m² €8 - €25

Vind de vloerder met de beste prijs!

De beste vloerders uit Wanzele voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Wanzele

Ik heb recentelijk laminaat laten leggen door een vloerder die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Lauren Vandenbroeck - Wanzele

Regio Wanzele

Overal vloerders.

Wanzele

Andere regio's

Opdrachten uit Wanzele

Zij gingen je voor.

Het gaat om 1 grote open ruimte (keuken, woonplaats en eetplaats) en gang, berging en toilet. In totaal 120 vierkante meter. We kozen een...
Lede
05-06-2019
Plaatsen laminaat in slaapkamer 4x5m.
Smetlede
08-04-2017
Keramische vloertegel van impermo (houtlook)laten leggen op de volledige oppervlakte van de benedenverdieping van ons huis.
Impe
09-11-2016
Vloer- en wandtegels in douche, toilet, keuken en woonkamer.
Lede
09-10-2016

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!