Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Afbraakwerken Sint-Eloois-Vijve

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Sint-Eloois-Vijve voor een goede prijs? Omdat prijzen van afbraakwerk uit Sint-Eloois-Vijve nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Sint-Eloois-Vijve te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Afbraakwerken Sint-Eloois-Vijve

Afbraakwerken Sint-Eloois-Vijve prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor afbraakwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Afbraakwerk Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Sint-Eloois-Vijve voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Sint-Eloois-Vijve

Tuinhuis en stuk grond met tegels laten afbreken en afvoeren. Moet er niet aan denken dit zelf te doen. Aannemers van Vindy zeer keurig werk!

Herman Maes - Sint-Eloois-Vijve

Regio Sint-Eloois-Vijve

Overal aannemers.

Opdrachten uit Sint-Eloois-Vijve

Zij gingen je voor.

Ter voorbereiding van plaatsen nieuwe keuken in alleenstaande woning te Waregem: - uitbreken vloertegels en bestaande chape - uitbreken...
Waregem
31-05-2021
Voortuintje ongeveer 20vierkante meter waarvan de helft stenen en de andere schors volledig uitbreken en alles plat maken
Wielsbeke
02-02-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!