Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Verhuisbedrijf Schriek

Je bent op zoek naar verhuisbedrijven in de regio van Schriek voor een goede prijs? Omdat prijzen van verhuizingen uit Schriek nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van verhuisbedrijven uit Schriek te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Verhuisbedrijf Schriek

Verhuisbedrijf Schriek prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor verhuizingen nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Verhuizing Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs verhuislift € 58 – € 75

Vind de verhuizer met de beste prijs!

De beste verhuisbedrijven uit Schriek voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Schriek

Via Vindy een prima verhuisbedrijf kunnen vinden dat op de afgesproken tijd en datum ons in rap tempo kon verhuizen. Top!

Janny Gielen - Schriek

Regio Schriek

Overal verhuisbedrijven.

Schriek

Andere regio's

Opdrachten uit Schriek

Zij gingen je voor.

Dag, Van zodra woning klaar is met verbouwingen had ik graag er naartoe verhuisd, in de loop van 2018. Er moet enkel kleerkasten en wat meubels...
Tremelo
24-10-2017
Verhuis van Booischot naar Baal, volledig verzorgen.
Baal
27-09-2016
Verhuislift in Baal.
Baal
05-01-2016
*SPOED. Klant kan direct gebeld worden i.v.m. Spoed en prijs is niet belangrijk. A.s. dinsdag hebben we een verhuisbedrijf nodig die een piano...
Keerbergen
07-06-2014

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!