Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tuinman Saintes

Je bent op zoek naar tuinmannen in de regio van Saintes voor een goede prijs? Omdat prijzen van tuinwerken uit Saintes nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tuinmannen uit Saintes te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tuinman Saintes

Tuinman Saintes prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tuinwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tuinwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 25 – € 45
Tuinrenovatie (per m2) € 40 – € 100

Vind de tuinman met de beste prijs!

De beste tuinmannen uit Saintes voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Saintes

De tuinwerken aan mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Antoine Declercq - Saintes

Regio Saintes

Overal tuinmannen.

Saintes

Andere regio's

Opdrachten uit Saintes

Zij gingen je voor.

Rechthoekvan 5op 3m met folie planten en met hout boord en eventueel filter
Saintes
14-10-2019
Het plaatsen van een kleine afsluiting. Het plaatsen van een terras Het plaatsen van looppad met klinkers en boos stenen
Quenast
04-03-2018
-Het werk bevat grotendeels het aanleggen van klinkers en boortstenen om een terras en wandelpad te maken. - een afscheidingshek om de tuin in 2...
Quenast
25-02-2018
Zoeken een tuinman die alles onderhoud. Vooral gazon en een paar kleine hagen + een appelboom. Geleidelijk ook verbeteringen aanbrengen.
Tubize
15-08-2017
Haag snoeien van ongeveer 50 m.
1670 Heikruis
22-05-2015

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!