Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Vloerder Poeke

Je bent op zoek naar vloerders in de regio van Poeke voor een goede prijs? Omdat prijzen van vloerwerken uit Poeke nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van vloerders uit Poeke te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Vloerder Poeke

Vloerder Poeke prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor vloerwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Parket En Laminaat Leggen Prijsindicatie
Prijs per uur €25 - €41
Prijs per m² €8 - €25

Vind de vloerder met de beste prijs!

De beste vloerders uit Poeke voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Poeke

Ik heb recentelijk laminaat laten leggen door een vloerder die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Lauren Vandenbroeck - Poeke

Regio Poeke

Overal vloerders.

Poeke

Andere regio's

Opdrachten uit Poeke

Zij gingen je voor.

Laminaat met afwerking plinten en ondergrond (mousse) voor enkele kamers en hall. Totale opp. ongeveer 43 vierkante meters.
Zeveren
22-10-2018
Willen natural floor 12/4 eik natuur plaatsen. Breedte 160. Kleurcode FP8 Dark Oak. Er is een effectieve oppervlakte van 23,1 vierkante meter te...
Aalter
26-04-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!