Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gevelrenovatie Oostende

Je bent op zoek naar gevelwerkers in de regio van Oostende voor een goede prijs? Omdat prijzen van gevelrenovatie uit Oostende nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van gevelwerkers uit Oostende te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Gevelrenovatie Oostende

Gevelrenovatie Oostende prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor gevelrenovatie nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Gevelrenovatie Prijsindicatie
Voegwerken (per m2) € 8 – € 15
Gevelstenen vervangen (per m2) € 8 – € 12

Vind de gevelwerker met de beste prijs!

De beste gevelwerkers uit Oostende voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Oostende

Het renoveren van mijn gevel is keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Dave Goossens - Oostende

Regio Oostende

Overal gevelwerkers.

Opdrachten uit Oostende

Zij gingen je voor.

Gevelrenovatie
Oostende
16-02-2020
Gevel van 8 meter breedte. twee verdiepingen. Er is een garagepoort, venster op gelijkvloers, boven een ronde venster, een vierkant en een klein...
Oostende
15-02-2020
Zijgevel op zolderverdieping van rijtjeshuis dient opnieuw gestuukt voor waterdichting. Waterinsijpeling in de kamer verdieping lager.
Oostende
13-11-2019
Wij denken te zitten met doorslaand vocht op onze zijgevel. Wij zouden die graag willen isoleren en afwarken met een bekleding of crepi. Het...
Oostende
24-10-2019
Bekijken en.herstel van onderkant erker en bovenkant ramen op 2de verdiep.
Oostende
17-09-2019
een bel etage met grote poort en twee grote ramen
Oostende
10-07-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!