Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Oeselgem

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Oeselgem voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Oeselgem nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Oeselgem te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Oeselgem

Stukadoor Oeselgem prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Oeselgem voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Oeselgem

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Milan Willems - Oeselgem

Regio Oeselgem

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Oeselgem

Zij gingen je voor.

We hebben een aanbouw gezet bestaande uit inkomhal, berging, wc, slaapkamer die moeten geplakt worden en een gedeelte van de keuken. Er is ook nog...
Machelen, Oost-Vlaanderen
29-02-2020
nieuwbouwproject, volledige bepleistering
Machelen, Oost-Vlaanderen
06-12-2019
300 m2 pleisterwerken op snelbouwsteen muren + plafonds, zowel betongewelven als gipsplaat + 40 m2 buiten gevel cement bezet werk.
Olsene
15-10-2019
Uitvoeringsperiode: half juni - begin juli. Nieuwbouw pleisteren van verschillende ruimtes, in de keuken is een vide tot in de nok waar tot in de...
Zulte
24-04-2019
We zijn opzoek naar een plakker voor onze nieuwbouw woning.
Olsene
09-03-2019
Uitpleisteren van ramen, alsook gerenoveerde muren
Zulte
21-02-2019
Groot renovatiegedeelte + nieuwbouwgedeelte
Machelen, Oost-Vlaanderen
10-05-2018
Bepleisteren van nieuwe en paar oude muren, eventueel cementeren van de badkamer en douche ruimte, plafond en bovenverdieping wordt uitgewerkt met...
Wakken
11-04-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!