Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Verhuisbedrijf Middelkerke

Je bent op zoek naar verhuisbedrijven in de regio van Middelkerke voor een goede prijs? Omdat prijzen van verhuizingen uit Middelkerke nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van verhuisbedrijven uit Middelkerke te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Verhuisbedrijf Middelkerke

Verhuisbedrijf Middelkerke prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor verhuizingen nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Verhuizing Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs verhuislift € 58 – € 75

Vind de verhuizer met de beste prijs!

De beste verhuisbedrijven uit Middelkerke voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Middelkerke

Via Vindy een prima verhuisbedrijf kunnen vinden dat op de afgesproken tijd en datum ons in rap tempo kon verhuizen. Top!

Janny Gielen - Middelkerke

Regio Middelkerke

Overal verhuisbedrijven.

Middelkerke

Andere regio's

Opdrachten uit Middelkerke

Zij gingen je voor.

Verhuis van Middelkerke 7de verdieping naar Lebbeke 1ste verdieping Volledige huisraad 1 persoon (slaapkamer, salon, eetkamer, 2 extra...
Middelkerke
23-04-2019
Nieuw salon naar boven derde verdiep en oud salon naar beneden
Middelkerke
18-06-2014
wij zoeken een verhuislift om een zetel en een kast te verhuizen, wij kunnen deze zelf hanteren dus werkmensen zijn niet nodig.
Westende
16-06-2014

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!