Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Verhuisbedrijf Meise

Je bent op zoek naar verhuisbedrijven in de regio van Meise voor een goede prijs? Omdat prijzen van verhuizingen uit Meise nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van verhuisbedrijven uit Meise te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Verhuisbedrijf Meise

Verhuisbedrijf Meise prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor verhuizingen nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Verhuizing Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs verhuislift € 58 – € 75

Vind de verhuizer met de beste prijs!

De beste verhuisbedrijven uit Meise voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Meise

Via Vindy een prima verhuisbedrijf kunnen vinden dat op de afgesproken tijd en datum ons in rap tempo kon verhuizen. Top!

Janny Gielen - Meise

Regio Meise

Overal verhuisbedrijven.

Opdrachten uit Meise

Zij gingen je voor.

meubels dienen gedemonteerd te worden en weer gemonteerd ladderlift vereist 4 verhuizers wasmachine naar de kelder brengen
Strombeek-Bever
14-09-2018
Alle inboedel verhuizen van een appartement gelijkvloers 2kamers naar een rijwoning met gelijkvloers +2 verdiepen. Ook het uit elkaar en weer in...
Wolvertem
09-07-2014

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!