Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Verhuisbedrijf Meerhout

Je bent op zoek naar verhuisbedrijven in de regio van Meerhout voor een goede prijs? Omdat prijzen van verhuizingen uit Meerhout nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van verhuisbedrijven uit Meerhout te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Verhuisbedrijf Meerhout

Verhuisbedrijf Meerhout prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor verhuizingen nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Verhuizing Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs verhuislift € 58 – € 75

Vind de verhuizer met de beste prijs!

De beste verhuisbedrijven uit Meerhout voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Meerhout

Via Vindy een prima verhuisbedrijf kunnen vinden dat op de afgesproken tijd en datum ons in rap tempo kon verhuizen. Top!

Janny Gielen - Meerhout

Regio Meerhout

Overal verhuisbedrijven.

Meerhout

Andere regio's

Opdrachten uit Meerhout

Zij gingen je voor.

Verhuis van huis naar huis.

24-05-2016
inboedel verhuis, meeste is al ingepakt in dozen. voor de rest 1 dubbel bed en 2 grote ( dressoir in teak en chinese bruidskast ) en 1 kleine kast....
Meerhout
25-07-2014
Verhuizen van laatste zware stuks waarvan o.a. volhouten dressoir van 2,5 meter lang, enkele kasten, tafel en stoelen. Verhuizen van dressoir...
Meerhout
12-06-2014

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!