Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Afbraakwerken Diest

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Diest voor een goede prijs? Omdat prijzen van afbraakwerk uit Diest nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Diest te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Afbraakwerken Diest

Afbraakwerken Diest prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor afbraakwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Afbraakwerk Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Diest voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Diest

Tuinhuis en stuk grond met tegels laten afbreken en afvoeren. Moet er niet aan denken dit zelf te doen. Aannemers van Vindy zeer keurig werk!

Herman Maes - Diest

Regio Diest

Overal aannemers.

Diest

Andere regio's

Opdrachten uit Diest

Zij gingen je voor.

afbraak hout en timmer van hangaar na wegnemen van asbestplaten/alle afval en puin en bouwrestanten opruimen en wegvoeren
Assent
27-01-2021
hout en timmerwerk van hangaar afbreken asbest is al verwijderd opruimen en verwijderen en wegbrengen van afval in en rondom de hangaar , kleine...
Assent
21-01-2021
Afbraak garage L 6 x B 6m.
Diest
26-08-2016
Nieuwe openingen maken in woning.
Diest
22-04-2016

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!