Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Afbraakwerken Beringen

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Beringen voor een goede prijs? Omdat prijzen van afbraakwerk uit Beringen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Beringen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Afbraakwerken Beringen

Afbraakwerken Beringen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor afbraakwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Afbraakwerk Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Beringen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Beringen

Tuinhuis en stuk grond met tegels laten afbreken en afvoeren. Moet er niet aan denken dit zelf te doen. Aannemers van Vindy zeer keurig werk!

Herman Maes - Beringen

Regio Beringen

Overal aannemers.

Beringen

Andere regio's

Opdrachten uit Beringen

Zij gingen je voor.

Grof afval
Koersel
08-03-2019
Volledige afbraak van woning en bouwklaar maken van de grond.
Heusden, Limburg
03-03-2018
Beste, Betreft de afbraak van 2 garages met betonplaten en een garagebox die tegen het huis is bevestigd, bestaande uit kunststofmateriaal.
Koersel
24-10-2017
Ik zou mijn keuken willen renoveren. Hiervoor zouden echter de tegels verwijderd worden. Maar een deel van de nieuwe keuken staat er reeds al en...
Heusden, Limburg
02-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!