Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Verhuisbedrijf Avelgem

Je bent op zoek naar verhuisbedrijven in de regio van Avelgem voor een goede prijs? Omdat prijzen van verhuizingen uit Avelgem nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van verhuisbedrijven uit Avelgem te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Verhuisbedrijf Avelgem

Verhuisbedrijf Avelgem prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor verhuizingen nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Verhuizing Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs verhuislift € 58 – € 75

Vind de verhuizer met de beste prijs!

De beste verhuisbedrijven uit Avelgem voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Avelgem

Via Vindy een prima verhuisbedrijf kunnen vinden dat op de afgesproken tijd en datum ons in rap tempo kon verhuizen. Top!

Janny Gielen - Avelgem

Regio Avelgem

Overal verhuisbedrijven.

Avelgem

Andere regio's

Opdrachten uit Avelgem

Zij gingen je voor.

1 wandkast, 1 barkast, 1 tv kast, 1 tafel en 6 stoelen
Outrijve
11-08-2021
Beste graag 2 mensen voor de verhuis van meubels wasmachines droogkast frigo diepvries salon vitrinekast pelletkachel schoenenkast Van Hastiere...
Orroir
27-06-2021
Verhuizing van huis naar appartement. Verhuislift is nodig.
Heestert
01-03-2017
Het leegmaken van een appartement op de 3de verdieping + sommige meubels overbrengen naar ander adres (salon + slaapkamer) kleine vrachtwagen zou...
Avelgem
12-02-2015

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!