Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.8

Gevelrenovatie Antwerpen

Je bent op zoek naar gevelwerkers in de regio van Antwerpen voor een goede prijs? Omdat prijzen van gevelrenovatie uit Antwerpen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van gevelwerkers uit Antwerpen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Gevelrenovatie Antwerpen

Gevelrenovatie Antwerpen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor gevelrenovatie nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Gevelrenovatie Prijsindicatie
Voegwerken (per m2) € 8 – € 15
Gevelstenen vervangen (per m2) € 8 – € 12

Vind de gevelwerker met de beste prijs!

De beste gevelwerkers uit Antwerpen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Antwerpen

Het renoveren van mijn gevel is keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Dave Goossens - Antwerpen

Regio Antwerpen

Overal gevelwerkers.

Antwerpen

Andere regio's

Opdrachten uit Antwerpen

Zij gingen je voor.

voorgevel met isolatie en crepi
Merksem
16-08-2018
Voorgevel; verflaag dient afgestraald te worden. Gevel is 6m breed en 15m hoog. 12 ramen. Erker van 8m hoog. Stelling met dekzeil nodig.
Berchem
20-07-2018
Voor een herenwoning in Antwerpen Centrum moeten er 3 dingen gedaan worden. 1. Cornish : *fijnschuren en ontvetten *voorschilderen &...
Antwerpen
13-06-2018
De gevel zou gereinigd moeten worden en terug gevoegd.
Deurne
07-06-2018
Bij het boren van een gat in de muur, is de muur wat beschadigd. Nu zou ik graag de muur naar originele toestand vernieuwen, zodat het niet...
Deurne
04-06-2018
Oude crepi verwijderen, dakgoot/corniche herstellen, nieuwe bekleding. Oude burgerwoning, 4 etages. Gevelbreedte ongeveer 7 meter.
Antwerpen
04-06-2018
loskomen van baksteen
Borgerhout
17-05-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!