Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Afsnee

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Afsnee voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Afsnee nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Afsnee te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Afsnee

Elektricien Afsnee prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Afsnee voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Afsnee

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Hugo Ham - Afsnee

Regio Afsnee

Overal elektriciens.

Opdrachten uit Afsnee

Zij gingen je voor.

Beste We verfraaien onze woning eerdaags, maar hiervoor moet de verlichting in keuken en in de woonkamer worden aangepast. Vervanging van de...
De Pinte
10-08-2021
Boven verdieping vervangen de oude kabels en verlichting plus verzekering kast vervangen
Gent
19-03-2021
: -installatie van extra stopcontacten aan de technische wand -Convectoren direct op de kast aansluiten (momenteel tijdelijke oplossing)...
Gent
04-11-2020
Staanlampen uit Uk aanpassen
Gent
14-01-2020
Het betreft het volledig vervangen van een zekeringskast van een appartement. Deze dient daarna gekeurd te worden.
Gent
03-01-2020
Zekeringkast aansluiten voor nieuwe installatie in renovatie-pand. Alle kabels liggen tot op de plaats. Schatting = 2 dagen werk.
Gent
29-11-2019
Ik zou nog voor het WE 2 dimmers moeten plaatsen en 6 andere armaturen. Is er een mogelijkheid van zo snel mogelijk te komen? Met dank en...
Afsnee
07-11-2019
Voor plaatsing accumulator
Drongen
03-10-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!