Studio Patrick Polus

Dit bedrijf is niet aangesloten bij Vindy.
Studio Patrick Polus is een bedrijf uit Neerpelt met postcode 3910. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Buitendeuren, Gyproc, Houtskeletbouw, IKEA montage, Interieurinrichting, Keukenrenovatie, Metselwerk, Parket & Laminaat, Pleisterwerken, PVC vloer, Ramen & Kozijnen, Schilderwerken, Schrijnwerken, Schuifdeuren, Spachtelputz, Spackspuitwerk, Tegelwerken, Totaalrenovatie, Trapbekleding, Ventilatiesysteem, Vloeren, Vloertegels en Voegwerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Studio Patrick Polus!

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Studio Patrick Polus

Wij hebben net hetzelfde meegemaakt als de mevrouw. De werken zouden een paar weken duren, maar hebben meer dan anderhalf jaar geduurd. Uiteindelijk hebben wij het contract met deze aannemer zelf opgezegd en hebben we een andere vakman alles laten afwerken. Wij hebben gedurende anderhalf jaar op de grond geslapen in de living, met een 1-jarige en ik was zelf ook zwanger van ons tweede kindje. Al onze spullen zaten onder het stof, iedere dag als ik thuis kwam kon ik eerst beginnen te poetsen om toch ietwat deftig te kunnen wonen. Hij neemt de telefoon niet op en liegt. De werkers worden zelf niet betaald, dit werd ons door hen verteld, aangezien er één Roemeen Italiaans sprak en ik die taal ook machtig ben. De werkers krijgen amper materiaal om de taken uit te voeren en Patrick Polus zelf is nooit te bereiken of aanwezig. Een hele slechte ervaring voor ons. Wij hebben hier heel lang van wakker gelegen.

Communicatie
1.0
Nakomen afspraken
1.0
Prijs / kwaliteit
1.0
Wij hebben deze aannemer meer dan een jaar geleden (juli 2018) aangenomen om onze keuken, badkamer, bovenverdieping en elektriciteit te vernieuwen.
Deze werken die oorspronkelijk, naar zijn eigen schatting, 4 à 5 weken zouden duren, zijn tot op heden nog steeds niet afgewerkt.
De keuken staat er grotendeels, maar wij hebben hier nog steeds geen elektriciteit, spatwand, afzuigsysteem of oven. Wij hebben maanden op de grond geslapen, met een kindje van bijna 1 jaar en ik die zwanger was, omdat het boven niet leefbaar was. Hij beweert ook dat hij 'met eigen volk' werk, dit is helemaal niet waar.
(niets tegen Roemenen, goeie werkers, maar deze mannen hadden schrik van onze honden en hebben dus maar boven tegen de muren geurineerd, omdat ze niet beneden durfden te komen. Dit wisten wij pas achteraf, omdat wij ook niet met hen konden communiceren.)
Wij hebben zooo vaak en zooo veel berichten, telefoontjes,... gedaan aan de heer Polus met de vraag om alles a.u.b. te komen afwerken of op z'n minst al iets te laten weten, maar geen enkele reactie.
Wij dienen ook steeds voorschotten te betalen, alvorens hij aan een volgend gedeelte wou beginnen. Dit hebben wij steeds gedaan, maar inmiddels is alles zo goed als betaald en dienen er nog zo veel zaken afgewerkt te worden. Wij zijn echt in het zak gezet en deze zaak zit momenteel bij de advocaat. De gerechtsdeurwaarder is reeds langs geweest om alles te komen vaststellen en en er zal eerstdaags overgegaan worden tot dagvaarding.

Communicatie
1.0
Nakomen afspraken
2.0
Prijs / kwaliteit
5.0
komt zijn afspraken niet na, werken duren ongelooflijk lang

Communicatie
1.5
Nakomen afspraken
1.5
Prijs / kwaliteit
2.0