W&I bvba

W&I bvba is een bedrijf uit Malle met postcode 2390. Je kunt bij hen terecht voor Dakisolatie, Domotica, Elektriciteit, Glazenwasser, IKEA montage, Installatiewerken, Klusjesman, Kruipruimte / Bodem isolatie, Laadpalen, Oprit reiniging, Schoonmaakwerken, Storingen (elektra), Tegelwerken, Thuisbatterij, Totaalrenovatie, Verlichting, Vloercoating, Vloeren, Vloertegels, Zolderisolatie, Zonnepanelen en Zonnepanelen Reiniging. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij W&I bvba!

Weni is een renovatiebedrijf in Malle dat in 2018 voor het eerst het licht zag. Hoewel jong, toch kan onze firma teren op meer dan 30 jaar ervaring in de renovatiesector. U kunt bij ons terecht voor allerhande renovatiewerken waarbij kwaliteit en een vlotte dienstverlening centraal staan.

Kleine en grote renovaties
Wij voeren zowel kleine als grote werken uit. Dat kan gaan van kleine kluswerken tot een complete badkamerrenovatie. Afhankelijk van de grootte van de werken, nemen we onderaannemers in de hand. Maar geen nood, wij blijven altijd uw enige aanspreekpunt en garanderen een vlot verloop van de werken. Verder bent u bij ons ook aan het goede adres voor elektriciteit en sanitair.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van W&I bvba

Zeer tevreden! Voor herhaling vatbaar!

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0