King Clean Bvba

King Clean Bvba is een bedrijf uit Burcht met postcode 2070. Je kunt bij hen terecht voor Dakontmossing, Dakreiniging, Gevelcoating, Gevelreiniging, Glazenwasser, Oprit reiniging, Opruimingswerken, Schoonmaakwerken, Terras reiniging en Zonnepanelen Reiniging. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij King Clean Bvba!

Koninklijk fris en rein, wie wil in zijn persoonlijke en/of zijn beroepsmatige omgeving in een vieze en vuile omgeving vertoeven, als het anders kan! De patroon werkt zelf ook mee, en niets ontgaat zijn geoefend oog, in andere woorden al onze opdrachten klein of groot worden tot in de detail afgewerkt! Bij al onze diensten geven wij een onberispelijke service, en graag maken wij voor professionelen en particulieren een gratis prijsofferte zonder enige verplichtingen!

GLAZENWASSERIJ
Een heldere kijk maakt de wereld zoveel mooier. Waar wacht u nog op?
Voor ons is geen raam te hoog of geen gevel te groot. Wij wassen uw ramen en glazen op de traditionele manier, met een hoogwerker en zelfs via alpinisme (met touwen).
Maar ook voor de grote schoonmaak na renovatiewerken of verbouwingen staan wij klaar. Deze hebben een grote invloed op uw glaswerk en wij zorgen weer voor een klare inkijk, of u nu een particulier of een bedrijf bent.

GEVELREINIGINGEN
Nog leuker dan zelf door een helder glas kijken, is weten dat anderen van buitenaf ook iets moois zien. Heeft uw geven een opknapbeurt nodig of wilt u hem graag herwaarderen? Geen zorgen, dat doen wij wel voor u.
We bieden o.a. een grondige gevelreiniging met warme of koude waterstralen (niet zandstralen), een chemische gevelreiniging met alleen de beste producten en ook het beschermen van uw gevel tegen weerschade of graffiti bijvoorbeeld. Kortom, de volledige zorgen die uw gevel nodig heeft.

COMPLETE REINIGING
Om de zorg voor de buitenkant van uw huis of bedrijf compleet te maken, zorgen wij ook voor het feilloos reinigen van voetpaden, opritten, terrassen, dakgoten enzovoort. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, dat doen wij wel voor u. King Clean zorgt voor uw gebouw.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van King Clean Bvba

Er zijn nog geen reviews geplaatst.