Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Zwemvijver offerte

Een zwemvijver heeft enorm veel voordelen ten opzichte van een zwembad. Een zwemvijver oogt in eerste instantie al een stuk natuurlijker in de tuin. Je kunt een zwemvijver ook mooier aankleden met beplanting en bestrating. Een zwemvijver kan het gehele jaar open blijven, in tegenstelling tot een zwembad dat je al snel moet afdekken met zeil. Op zoek naar een zwemvijver? Kies voor een echte specialist! Er komt bij de aanleg veel kijken: de ligging, de pomp, de beplantingen, tegels en het onderhoud. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste zwemvijver prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Zwemvijvers klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom zwemvijvers!

Vragen

Dat mag altijd.

Een zwemvijver is net een echte vijver maar dan met 1 verschil; je kan erin zwemmen! De zwemvijver oogt "natuurlijk" en is dus vaak voorzien van planten, grind, vlonders en bestrating.

Bij het plaatsen van de zwemvijver kun je natuurlijk besparen door zelf al uit te graven, maar dit kan je ook uit laten voeren door de zwemvijver specialist.

Boven een zwemvijver wordt soms weleens een overkapping geplaatst. Dit zorgt voor een beter gereguleerd klimaat en hierdoor blijft de zwemvijver vaker vrij van troep en vuil uit de lucht.