Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Vijver offerte

Wil je een vijver aanleggen in de tuin? Schakel dan een professionele hovenier in die ervaring heeft met de aanleg van de vijver. Er komt stiekem veel kijken bij het aanleggen van de vijver zoals de waterpomp, het formaat, de beste ligging in de tuin en uiteraard moet de vijver voldoen aan alle eisen voor de type vissen die u wilt houden. Een hovenier met ervaring in vijvers kan u hierbij adviseren en de vijver voor u aanleggen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste vijver prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vijvers klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom vijvers!

Vragen

Dat mag altijd.

Er zijn verschillende soorten vijvers. De meest voorkomende is de natuurvijver met planten en vissen. Maar ook de koikarpers vijver is populair. In opkomst is de zwemvijver.

Een zwemvijver is een natuurvijver die ook dient als zwembad. Zo kun je een "natuurlijke" uitstraling behouden in je tuin en toch heerlijk zwemmen!

Heb je al een vijver maar wil je deze renoveren? Dat kan! Een vijver specialist kan je hier ook bij adviseren of bijvoorbeeld een ontwerp maken.