Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Veranda offerte

Een veranda is een ideale verlenging van het huis. Lekker droog of uit de zon genieten van de buitenlucht en de tuin. Bijna iedere tuin en woning is anders qua formaat, indeling en uitstraling. Een veranda is daarom bijna altijd maatwerk, deels althans. Je kunt kiezen uit standaard modellen die budget-technisch interessant zijn tot eigen designs geheel in de stijl van de woning en/of tuin. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste veranda prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Veranda klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom veranda!

Vragen

Dat mag altijd.

Veranda's zijn er in verschillende stijlen zoals een strakke moderne of een klassieke. Het ligt met name aan de type gevel van de woning bij het bepalen van de veranda stijl.

Veranda's moeten bijna altijd wel op maat gemaakt moeten worden, zowel in de breedte als de lengte. Dit ligt ook aan het doel van de veranda. Heb je het bijvoorbeeld puur als bijruimte of gebruik je het echt als verlenging van de eet- of woonkamer?

Veranda's worden meestal van hout of PVC/kunststof gemaakt. Maar ook smeedijzer of aluminium, of een combinatie van alles, is heel goed mogelijk.