Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Oprit offerte

Een nieuwe oprit aanleggen of een bestaande oprit renoveren? Er komt altijd specialistisch werk bij kijken, zoals het egaliseren en de juiste tegels of klinkers gebruiken. Je kunt natuurlijk zelf de tegels of klinkers inkopen, maar je kan dit ook door de vakman laten doen. Deze kan vaak voordelig inkopen en het totaalpakket leveren: tegels en plaatsing van de oprit. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste oprit prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Opritten klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom opritten!

Vragen

Dat mag altijd.

De bestrating van een oprit die het meest gebruikt worden zijn klinkers en kasseien. Maar ook een oprit van een volledig grind pad of teer zijn populair.

Als je al een bestaande oprit hebt en de stenen nog goed zijn, kan de bestrater dezelfde stenen gebruiken voor een heraanleg van de oprit. Heb je nog geen oprit of zijn de stenen niet goed genoeg? Dan wordt de oprit volledig opnieuw gelegd.

Fundering is altijd nodig voor een oprit gezien het zware gebruik door o.a. een auto. Geel zand of een harde materie zoals beton of cement is aan te raden.