Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor offerte

Je wilt de muren, plafonds of gevel laten bepleisteren? Schakel dan een professionele stukadoor in! Een stukadoor kan al het stucwerk uit handen nemen en zorgen voor perfect afgewerkte muren, plafonds of bijvoorbeeld de gevel. Hierna kun je eenvoudig schilderwerk of tegelwerk plaatsen. Je kan natuurlijk kiezen voor glad stucwerk of sierpleister. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste stukadoor prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Pleisterwerken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom pleisterwerken!

Vragen

Dat mag altijd.

Een stukadoor kan stucwerk verzorgen zoals het stucen van muren en plafonds. Maar denk ook aan gevelbepleistering om de gevels van de woning weer glad te strijken.

Als de stukadoor direct aan de slag kan, bespaar je sowieso op de prijs voor het stucwerk. Je kan er dus voor zorgen dat de muren kaal en effen zijn door bijvoorbeeld alle spijkers en schroeven er alvast uit te halen.

Een kaal en effen plafond zorgt ervoor dat de stukadoor direct kan beginnen met het stucen van het plafond. Dit scheelt op je eindprijs voor het stucwerk. Verwijder bijvoorbeeld vast de lampen, haakjes en schroeven indien dit kan.