Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Serre offerte

Door middel van een serre kun je de leefruimte van de woning aanzienlijk vergroten. Er wordt een extra stuk woning aangebouwd, dit vergt uiteraard een behoorlijke investering, eentje die zich uiteindelijk ook terugbetaald omdat de waarde van de woning door een serre aanzienlijk kan toenemen. Om te besparen op de kosten van een nieuwe serre is het aan te raden om meerdere offertes van verschillende serre specialisten met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste serre prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Serre klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom serre!

Vragen

Dat mag altijd.

Er zijn veel dingen om uit te kiezen bij een serre; denk aan de type wanden, het plafond (dicht of een glazen dak?) en uiteraard de stijl.

Een prefab serre is verreweg het meest popualir en meest voordelig in aanschaf en plaatsing; je kiest een standaard kant en klare serre die vaak binnen no-time geleverd en gemonteerd kan worden.

Het dak is vaak het meest lastige om te kiezen. Dit moet natuurlijk passen bij de stijl van de woning. Meest voorkomend zijn de platte en zadeldaken in glas.