Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

PVC vloer offerte

Zoek je naar een kwalitatieve vloer waarbij je ook nog eens een ruime keuze hebt? Dan is een PVC vloer echt iets voor jou! Een PVC vloer wordt verlijmd en ligt er daarom zeer strak in. En PVC voeren zijn nagenoeg vrij van onderhoud. De vloeren zijn zowel in laminaat-look, parket-look, hout-look als ook tegel-look te verkrijgen. De keuze is reuze! Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste PVC vloer prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vloeren klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom vloeren!

Vragen

Dat mag altijd.

Het antwoord op deze vraag ligt aan 2 dingen; budget en wens. Een PVC vloer is kwalitatief beter, nagenoeg geen onderhoud en de vloer ligt er zeer strak en mooi bij. Het is echter - dan ook vanzelfsprekend - een stukje duurder dan laminaat.

PVC vloeren zijn sterk, slijtvast, in iedere kamer te leggen (zoals ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer, dus vochtbestendig), brandvertragend, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Het is vreemd om te zeggen, maar een echt nadeel zit er niet aan PVC vloeren. Oké, ze zijn redelijk prijzig, maar dan heb je ook wat. En oké, het verwijderen kost wat werk aangezien ze verlijmd worden. Als je kiest voor een PVC vloer zit er eigenlijk maar 1 direct nadeeltje aan; stoelen en ander meubilair kun je het beste voorzien van beschermvilt aangezien sommige PVC vloeren hier gevoelig voor zijn.