Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Kelderdichting offerte

Heb je last van vochtproblemen in de kelder of wil je dit preventief voorkomen? Problemen met vocht in de kelder kunnen het woon- en werkklikmaat belemmeren. Vochtproblemen in de kelder kunnen eenvoudig worden opgelost door middel van kelderdichting. Vergelijk vooraf meerdere offertes van verschillende vochtbestrijders om zo te besparen op kelderdichting. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste kelderdichting prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vragen

Dat mag altijd.

Het verhelpen of voorkomen van vocht en lekkages in de kelder. Vocht en lekkage in de kelder is een veelvoorkomend probleem. Aangeraden wordt om altijd preventief kelderdichting toe te passen.

Doordat grondwater of regenwater de kelderconstructie binnendringt, ontstaan er vaak vochtproblemen in de kelder. Kelderdichting is dan de oplossing. Door middel van het bestrijden van het vocht en de lekkage met speciale gel, zijn de problemen binnen no-time opgelost.

De volgende kelders zijn geschikt; kelder onder de begane grondvloer, de trapkast onder de trap, souterrains onder panden, liftputten en inpandige parkeergarages.