Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Jaloezieën offerte

Als je graag bepaald hoeveel licht er in de woning valt, kan je kiezen voor jaloezieën. Met de juiste zonwering creëer je eenvoudig de perfecte sfeer en daarnaast een optimaal leefklimaat in de woning. Om de juiste jaloezieën tegen de beste prijs te vinden is het aan te raden om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende jaloezie leveranciers. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste jaloezieën prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Jaloezieën klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom jaloezieën!

Vragen

Dat mag altijd.

Jaloezieën als zonwering zijn er diverse soorten jaloezieën; hortizontale, verticale, houten, rolgordijnen, vouwgordijnen en schuifpanelen.

De meeste mensen hebben hortizontale of verticale jaloezieën. Horizontaal heeft als voordeel dat ze eenvoudig op lengte afgesneden kunnen worden. De lamellen kunnen ook op de milimeter nauwkeurig gedraaid worden.

De jaloezie rolluiken hebben het beste van beide werelden; een mooie uitstraling, perfecte zonwering en ook nog eens inbraakveilig!