Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Horren offerte

Horren zijn perfect als je (tuin)deuren of ramen openhoudt en wilt genieten van een fris briesje in huis maar insecten buiten de deur wilt houden. Een hor is eenvoudig voor het raam of de deur te plaatsen en er zijn zelfs horren beschikbaar speciaal voor mensen die last hebben van hooikoorts. Deze houden namelijk kleine deeltjes zoals stuifmeel tegen. Door meerdere offertes van verschillende hor aanbieders met elkaar te vergelijken kun je behoorlijk in kosten besparen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste horren prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Horren klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom horren!

Vragen

Dat mag altijd.

Er zijn verschillende soorten horren zoals de voorzethor, raamholhor, sharnierende hor of de schuivende hor.

Wanneer je de ramen en deuren vaak open hebt staan, zeker in de zomerperiode, is de kans op overlast van insecten, muggen of andere ongedierte aanwezig. Een hor zorgt toch voor aangename doorluchting, maar houdt dieren buiten de deur!

Je kan horren zelf aankopen of uitbesteden bij de hor-specialist. Het voordeel van uitbesteden; de hor-specialist levert vaak net zo voordelig, voor een goede kwaliteit en kan het perfect op maat maken!