Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gietvloeren offerte

Je bent op zoek naar een nieuwe gietvloer? Er zijn vele verschillende soorten gietvloeren, het is dus verstandig vooraf de verschillende gietvloeren goed met elkaar te vergelijken zodat je zeker bent van je keuze. Om de mooiste gietvloer te vinden tegen de beste prijs is het verstandig meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Door het vergelijken van deze offertes van bedrijven bij jou uit de regio kun je veel geld besparen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste gietvloer prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gietvloer klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom gietvloer!

Vragen

Dat mag altijd.

Gietvloeren zijn er in diverse soorten, de meest voorkomende zijn; Epoxy gietvloer (industriële bouw), Polyurethaan gietvloer (particuliere woningen) en de betonlook gietvloer (moderne trend).

Het verschil tussen de polyurethaan gietvloer en de epoxy gietvloer zit in de structuur. De polyurethaan gietvloer voelt zachter en is meer elastisch dan de epoxy vloer. Ook is de polyurethaan variant warmtegeleidend waardoor deze is te combineren met vloerverwarming.

Jazeker. Vroeger zag je de gietvloer alleen in grote industriele gebouwen zoals hallen. Tegenwoordig is een gietvloer een echte trend binnen particuliere woningen of kantoren.