Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Chauffagist offerte

Je kunt een chauffagist inschakelen voor alles wat te maken heeft met verwarmen in huis; van onderhoud of plaatsing van CV ketels tot aan de installatie of van waterleidingen, verwarmingsinstallaties, vloerverwarming of rioleringen. Kies hierbij voor een professionele chauffagist met ervaring. Het is aan te raden om meerderechauffagisten offertes aan te vragen en deze na ontvangst goed met elkaar te vergelijken. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste chauffagist prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Loodgieterij klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom loodgieterij!

Vragen

Dat mag altijd.

Een chauffagist is een ander woord voor loodgieter. Het komt van het woord 'Chauffage', dat 'centrale verwarming' betekent. Een chauffagist kun je dus inschakelen voor werken aan de CV ketel, waterleidingen, verwarmingsinstallaties, vloerverwarming of rioleringen!

Alles wat te maken heeft met het verwarmen in huis of op kantoor; van de CV ketel (onderhoud, installaties of vervanging) tot radiatoren installeren.

Een chauffagist is specialist in onderhoud, reparatie, vervanging of aansluiting van de CV ketel. Je kunt eventueel een onderhoudscontract afsluiten bij de chauffagist.