Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Zoldervloerisolatie offerte

De zoldervloer isoleren is vaak de eerste stap voordat je het dak gaat isoleren. Waarom? Het is voordeliger dan dakisolatie en daarnaast wordt de zolder vaak toch niet als leefruimte gebruikt en kan de zolder perfect dienen voor meer isolatie in huis. De warmte wordt langer vastgehouden waardoor je minder hoeft te stoken in huis. Ook zijn er diverse subsidies beschikbaar voor zoldervloerisolatie. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste zoldervloerisolatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Zolderisolatie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom zolderisolatie!

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker! Er zijn in alle gemeenten wel premies beschikbaar voor de isolatie van de zoldervloer. De Vindy isolateur kan je hier altijd bij helpen.

Als je geen zoldervloer hebt, maar bijvoorbeeld een hoge vide of een 2-verdiepingwoning, kom je al snel bij dakisolatie uit. Dit kan je van binnenuit of buitenuit laten doen.

De beste isolatie bestaat uit zowel het isoleren van de zoldervloer en het dak. Warmte stijgt op in een woning en door de zoldervloer en het dak te isoleren, houd je de warmte zeer lang vast waardoor je weinig hoeft te stoken.