Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Vloerisolatie offerte

Door middel van vloerisolatie kun je het comfort in huis verhogen. Daarnaast is het isoleren van de vloeren ook een zeer effectief om energie en dus kosten mee te besparen. Een woning waarbij de vloer geïsoleerd is verliest aanzienlijk minder warmte, waardoor de stookkosten omlaag kunnen en dus ook de CO2-uitstoot zal afnemen. Naast dat je dus meer milieu bewust bezig bent en bespaart, zul je ook minder last hebben van tocht in huis en zal het meer gelijkmatig warm worden. Je kunt op aanschaf en installatiekosten besparen wanneer je meerdere offertes aanvraagt van verschillende isolatiebedrijven. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste vloerisolatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vloerisolatie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom vloerisolatie!

Vragen

Dat mag altijd.

Er zijn velen mogelijkheden tot isolatie van de vloer. De meest voorkomende zijn de korrels, kussens en PUR. De isolateur zal altijd de situatie bekijken en dan een advies utibrengen.

Het voordeel van isoleren met korrels is dat de korrels heel licht zijn en eenvoudig overal geplaatst kunnen worden. Ze zijn relatief voordelig, hebben een optimale isolatiewaarde en zijn bovendien milieuvriendelijk.

De isolatiekussens bestaan uit polyester en polyethyleen. Ze hebben samen met PUR de hoogste isolatiewaarde. Bovendien zijn kussens vochtwerend en waterafstonend; minder kans op schimmel en rot!