Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Ventilatiesysteem offerte

Wanneer je een woning bouwt of renoveert is het goed om te kijken naar een ventilatiesysteem. In veel gevallen is een goede ventilatie zelfs wettelijk verplicht, maar zeker aan te raden wanneer je investeert in isolatie in huis. Door de goede isolatie van bijvoorbeel dak en muren, zorgt een ventilatiesysteem voor schone lucht in huis. Dit voorkomt vocht, schimmel en zorgt bovendien voor een gezond en leefbaar klimaat in huis. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste ventilatiesysteem prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Ventilatiesysteem klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom ventilatiesysteem!

Vragen

Dat mag altijd.

Door middel van mechanische afvoer zorgt een ventilatiesysteem voor schone en gezonde lucht in huis. Dit voorkomt vocht, schimmel en een ongezond leefklimaat in huis.

De meeste nieuwbouw, maar ook zeker wanneer je gaat renoveren of een huis aankoopt dat gerenoveerd is, zijn voorzien van isolatie, zoals dakisolatie of spouwmuurisolatie. Dit is uiteraard goed voor besparingen op de stookkosten, maar het brengt ook met zich mee dat er minder gezonde lucht in huis komt. Een ventilatiesysteem kan dit oplossen.

Een ventilatiesysteem kost ongeveer tussen de € 1.200 en € 5.500 euro. Er zijn meerdere factoren afhankelijk. Laat je altijd goed adviseren door een Vindy ventilatie specialist en vraag vrijblijvend offertes en prijzen op om goed te kunnen vergelijken!