Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Laadpaal offerte

Wanneer je elektrisch rijdt is het interessant om thuis of op kantoor een laadpaal, ook wel oplaadpaal genoemd, voor je auto te installeren. Zo kun je voordelig en flexibel opladen waar en wanneer jij wilt. Een laadpaal aankopen kan je zelf, of eventueel via de laadpaal installateur. Dat kan vaak nog voordeliger zijn. Het installeren van de laadpaal kan op eigen grond op een paal of op de muur. Laat een professionele elektricien je adviseren en de installatie uitvoeren zodat alle kabels netjes weggewerkt worden en de laadpaal zo praktisch mogelijk staat voor jouw auto. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste laadpaal prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Laadpalen klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom laadpalen!

Vragen

Dat mag altijd.

De oplaadpaal is afhankelijk van de type woning, type auto en de situatie. Zo is een laadpaal thuis weer handiger met vaste kabel en een laadpaal op kantoor heeft over het algemeen 2 socket's. We hebben hier meerdere situaties in kaart gebracht over laadpalen.

Dat ligt aan de situatie. Woon je in een vrijstaande woning, rijtjeswoning of wil je de laadpaal op kantoor? Dan zijn er direct 2 opties; een aparte aansluiting (overleg dit met de gemeente) of aansluiten op de elektra van de woning (direct installeren door een elektricien mogelijk). In deze blog post hebben we meerdere situaties geschetst die je kunnen helpen.

Dit ligt aan de type auto. Bijna alle Europese elektrische auto's hebben een type 2 aansluiting, behalve Peugeot. Amerikaanse en Japanse auto's hebben allemaa, op Tesla na, een type 1 aansluiting. Bekijk hier een overzicht van de meest voorkomende auto's en de stekker aansluitingen.