Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Vloercoating offerte

Wil je de vloer netjes afwerken met een coating? Goed idee! Een coating zorgt voor een perfecte afwerking van de vloer en biedt tevens veel bescherming. Een vloer wordt natuurlijk zéér belast door mensen of zelfs voertuigen die over de vloer komen, bijvoorbeeld in een winkel of showroom, maar ook zeker thuis. Het is mogelijk voor bijna iedere vloer. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste vloercoating prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vloercoating klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom vloercoating!

Vragen

Dat mag altijd.

Vloercoating is het aanbrengen van een coating, ofwel beschermlaag, op de vloer. Ideaal als je net een nieuwe vloer hebt gelegd of bijvoorbeeld het schilderwerk ververst hebt.

Een coating kan je het best aanbrengen na de aanleg van een nieuwe vloer of de renovatie van de vloer. Denk ook aan het coaten na vers schilderwerk. Het beschermt direct.

Dit is af te raden. Er bestaan wel producten die de vloer coaten, maar de coatinglaag trekt niet altijd even mooi of evenredig in. Dit verpest de vloer en dat is zonde.