Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Totaalrenovatie offerte

Woning laten renoveren? Door verschillende klussen te combineren en daarnaast bij dezelfde aannemer onder te brengen, kunt je flink besparen op de totaalrenovatie. Natuurlijk kan een specialist in totaalrenovatie helpen bij de vaak strakke planning, subsidies, voordelen en voordelige inkoop van materialen. Of het nu gaat om afbraakwerk, elektra aanleggen, aanbouw of verbouw, installatiewerk of aankleding van de woning: vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste totaalrenovatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Aannemerswerken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom aannemerswerken!

Vragen

Dat mag altijd.

Het volledig renoveren of verbouwen van je woning wordt totaalrenovatie genoemd. Vaak worden het dak, de gevels, de keuken, badkamer en toilet door de aannemer gerenoveerd. Een totaal nieuwe woning dus!

Denk bij het renoveren van vloeren, daken of gevels altijd aan de isolatie. Wanneer je toch gaat "verbouwen" is het net zo handig direct te isoleren. Dit zorgt voor een duurzamer huis en dat zal de waarde ook direct opkrikken!

Wanneer er dingen afgebroken moeten worden voor de renovatie kan je dit eventueel zelf doen. Dat scheelt uiteraard in de totaalprijs. Maar indien je niet in staat bent dit te doen, kan je alles volledig laten verzorgen door de aannemer!