Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stratenmaker offerte

Je bent op zoek naar een stratenmaker om de oprit, tuin of het terras te voorzien van een mooie bestrating? Om de juiste stratenmaker te vinden, tegen de beste prijs, kun je eenvoudig meerdere offertes aanvragen en deze vergelijken in prijs en kwaliteit. Daarnaast kun je flink besparen op de stenen en tegels wanneer je ook hier een offerte voor opvraagt. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste stratenmaker prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Bestrating klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom bestrating!

Vragen

Dat mag altijd.

Een stratenmaker verzorgt alle bestrating rondom de woning of het bedrijfspand. Dit kan gaan om de stoep, de oprit, het terras of zelfs het maken van parkeerplaatsen.

De bestrating kan uit alle soorten tegels of stenen bestaand, zoals klinkers of kasseien, maar ook uit teer, beton, cement of grind.

Je kan de materialen voor de bestrating zelf aankopen, maar als je dit laat verzorgen door de stratenmaker ben je vaak net zo voordelig uit en het grote voordeel; alles wordt geregeld en je bent niet verantwoordelijk voor de levering of kwaliteit!