Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Sleutel op de deur offerte

Van plan om een nieuwbouwwoning te laten bouwen? Overweeg dan een Sleutel op de deur woning (ook wel 'sleutelklaar woning' of SOD woning genoemd). Het voordeel van een Sleutel op de deur woning is dat de aannemer het proces van A tot Z in handen neemt: nergens geen zorgen over en een strakke planning! Daarnaast profiteer je van een gezamenlijke en voordelige inkoop. Of je nu een rijhuis, halfopen of open bebouwing, villa of appartement wilt laten bouwen: een sleutel-op-deur-woning is dé oplossing. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste sleutel-op-de-deur woning prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Sleutel op de deur klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom sleutel op de deur!

Vragen

Dat mag altijd.

Een sleutel-op-de-deur woning is het bouwen van een woning van A tot Z. Dit wordt ook wel 'sleutelklaar woning' of SOD woning genoemd. Het komt er op neer dat je de plannen van je nieuwe woning bespreekt en volledig laat realiseren door de aannemer. Ideaal!

Het grote verschil met houtskeletbouw is dat een sleutel-op-de-deur woning echt volledig opgeleverd wordt en zelfs eventueel ingericht. Je geeft de opdracht tot bouwen van de woning uit handen en zodra de sleutelopdracht plaatsvindt, kan je letterlijk direct op de bank gaan zitten.

Bij de start van de bouw van een sleutel op de deur woning wordt exact een planning gemaakt van oplevering. Tussentijds is het leuk om even naar de status te komen kijken, maar verder hoef je je niet druk te maken. Alles wordt geregeld!