Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gevelbepleistering offerte

Gevel laten renoveren of maken? Dit kan o.a. met gevelbepleistering. Gevelbepleistering of buitenpleisterwerk is een zeer nette afwerking van de woning en op zowat ieder type gevel toe te passen. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw (renovatie) kan gevelbepleistering een relatief snelle methode zijn om de gevel op te knappen. Ook het plaatsen van gevelplinten in cementpleister behoort tot de mogelijkheden. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste gevelbepleistering prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gevelbepleistering klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom gevelbepleistering!

Vragen

Dat mag altijd.

Het pleisteren (ofwel stucen) van de buitengevel heeft o.a. als voordeel dat scheutjes en andere beschadigingen weggenomen worden. Ook is het eenvoudig om daarna schilderwerk toe te passen op de gevel. Zo is de gevel weer als nieuw!

Crepi is een pleisterlaag dat gebruikt wordt voor de buitengevels van woningen en panden. Het zorgt voor een perfect strakke buitengevel die eenvoudig afgewerkt kan worden.

Gevelbepleistering is qua look niet voor iedereen even geschikt, maar het is zeker één van de meest populaire vormen van gevelrenovatie. Dit komt met name omdat het relatief voordelig en snel te realiseren is.