Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakontmossing offerte

Algen en mossen verwijderen van een plat of hellend dak? Bij zowel lichte als zware dakvervuiling kan een dakdekker helpen met dakontmossing. Het schoonmaken van het alg en mos kan ervoor zorgen dat het dak weer als nieuw oogt. Afhankelijk van de type en schaal van de vervuiling worden de juiste producten en werkwijzen gehanteerd. Een dakdekker geeft hierin altijd advies. Preventief anti-mosbehandeling toepassen kan ook. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste dakontmossing prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Dakontmossing klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom dakontmossing!

Vragen

Dat mag altijd.

Last van een vuil dak door o.a. mos? Een dakreiniger kan dit voor je oplossen. Wat veel mensen vergeten; laat ook een check uitvoeren om preventief te werk te gaan. Er zijn oplossingen om mos tegen te gaan, zoals periodiek onderhoud!

Mos ontstaat op plaatsen waar het vochtig is. Dakbedekking staat er om bekend vocht vast te houden en dus zijn daken een graaggeziend hotel voor mossen.

Er bestaan producten waarmee je je dak kan inspuiten om o.a. mos of schimmel tegen te gaan. De vraag is; wil je wel zo gevaarlijk het dak op met de kans dat het niet werkt of terugkomt? Een dakreiniger ontzorgt je hierin.