Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Chapewerk offerte

Je bent op zoek naar een vloerder voor het chapewerk? Er zijn verschillende soorten chapewerken, het verschil zit hem in het bindmiddel waarmee ze gemaakt worden. Er zijn bitumen, anhydriet, kunsthars en cementen dekvloeren. De meest voorkomende is de cementen dekvloer. Het aanleggen van een dekvloer is erg specialistisch en het is dan ook aan te raden hiervoor een specialist in te schakelen. Je kunt meerdere offertes aanvragen van verschillende vloerders en deze vergelijken in prijs en kwaliteit. Door offertes te vergelijken kun je ook nog eens aanzienlijk besparen op het chapewerk. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste chape prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vloeren klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom vloeren!

Vragen

Dat mag altijd.

Chape is een cementlaag dat gegoten wordt op de vloer en dient vervolgens als onderlaag voor o.a. tegelwerk, tapijt, laminaat of andere soorten vloeren.

Een chapevloer dient als ondervloer. De cementlaag zorgt ervoor dat het materiaal van de vloer, zoals laminaat, tapijt of bijvoorbeeld PVC, perfect recht en strak komt te liggen.

De chapevloer wordt in de woning gegoten en gladgetrokken. De vloer dient dus vrij te zijn van meubilair of andere spullen.