Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Bijgebouwen offerte

Extra ruimte creëren zonder al te veel aanpassingen aan de constructie van het huis? Een bijgebouw is dan de perfecte oplossing. In tegenstelling tot een aanbouw, zorgt een bijgebouw voor een extra ruimte, zonder dat constructies, zoals muren, aangepast moeten worden. Een bijgebouw heeft dan ook vrijwel altijd een apart ingang. Een voorbeeld van een bijgebouw is een extra opslag, garage, carport, poolhouse of tuinhuis. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste bijgebouw prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Bijgebouwen klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom bijgebouwen!

Vragen

Dat mag altijd.

Een bijgebouw is een gebouw dat letterlijk "bij de woning" staat. Dit kan aan de woning vast zijn, zoals bij een carport, of los daarvan, zoals een poolhouse of tuinhuis. Enige uitzondering is een weekendwoning.

Een weekendwoning, of vakantiehuis, is een woning of chalet dat gebouwd wordt op een camping of stuk grond waar met name vakantie gehouden wordt. Een aannemer kan op een voordelige, en vaak mobiele manier, een weekendwoning bouwen.

Een wat groter bijgebouw is een paardenstal. Dit is zeer specialistisch werk. Niet iedere aannemer heeft dit als specialisme. Vink daarom in het formulier afzonderlijk 'Paardenstal' aan en alleen specialisten in paardenstallen krijgen uw aanvraag te zien.