Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Badkamerrenovatie offerte

Tijd om de badkamer te renoveren? Een gerenoveerde badkamer voelt weer als "nieuw" en kan je daarnaast van meer comfort voorzien. Denk aan het inbouwen van een inloopdouche of hang-wc. Moderniseer de badkamer in sanitair of de look, het levert de woning direct meer waarde op. Een badkamer kan volledig gestript worden of de renovatie kan zich beperken tot bijvoorbeeld alleen het sanitair. Profiteer van de juiste kennis en voordelige inkoop. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste badkamerrenovatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Badkamerrenovatie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom badkamerrenovatie!

Vragen

Dat mag altijd.

Is de badkamer toe aan een renovatie? Een specialist in badkamerrenovatie is hiervoor de juiste aannemer! Deze kan alles uit handen nemen; van het strippen tot de inbouw en installatie van nieuw sanitair.

Ook het installatiewerk kan door de aannemer gedaan worden. Eventueel kun je zelf de badkamer strippen en daarna het volledige tegelwerk, schilderwerk en installatiewerk uit handen geven.

Je kan eventueel zelf sanitair, tegelwerk en bijvoorbeeld de vloer aankopen. Het is echter vaak voordeliger en slimmer dit ook door de aannemer te laten doen. Deze kan vaak voordelig inkopen en kan de levering perfect afstemmen op de planning.